Keukens

Kwaliteit is de trots van vakmanschap

Nederlandse kwaliteitskeukens op maat!

Bij de aanschaf van een keuken komt behoorlijk veel kijken. Welke materialen zijn er, waar moet ik rekening mee houden, welke vormen zijn er mogelijk? Gewoon maar een paar vragen die wij dagelijks voorgeschoteld krijgen en waar we altijd een passende oplossing voor hebben.

Wij begeleiden u graag vanaf het ontwerp tot aan de montage met u nieuwe droomkeuken. De collectie die wij u kunnen aanbieden is ontzettend ruim. Van een landelijk design tot een strak modern ontwerp. Kunststof frontjes of klassieke eiken deur. Kiest u voor een natuurstenenblad of een mooi rustiek houtenaanrechtblad. Wij adviseren u graag over deze mogelijkheden.

Alle keukens die wij ontwerpen komen tot stand in opdracht van onze klanten of in combinatie met architecten. Uw bouwtekening of matenplan is de basis voor het ontwerp. We houden standaard rekening met functionaliteit van de keuken. 

Hierin kijken we naar zaken zoals werkbladhoogte, opbergruimte en niet te vergeten werkruimte.

Alle keukens worden op maat gemaakt. Om hier zeker van te zijn, meten wij de keuken altijd in voordat wij hem in productie nemen. We werken uitsluitend met de beste materialen. Onze kastwanden en schappen zijn standaard 18 mm dik waardoor het een stabiele constructie wordt. Dit aangevuld met top scharnieren en ladegeleiders.

We bieden ook keukenapparatuur aan van de bekende A-merken als opkomende merken. Op basis van uw kookstijl helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

Keukenapparatuur

De volgende merken kunnen we leveren.

Bij het uitzoeken van nieuwe keukenapparatuur komen veel keuzes kijken. Het is van belang dat uw keukenapparatuur aansluit bij uw persoonlijke wensen en leefsituatie.  Bij Harry Robben keukens en montage kunt u terecht voor een enorm aanbod keukenapparatuur van hoogwaardige A-merken. 

Het kan zijn dat uw merk er niet tussen staat. Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scroll to the top Harry Robben Keukens en Montage